یکی از متریال هایی که در عصر حاضر با استفاده از آن اقدام به ساخت تابلوهای تبلیغاتی می شود کامپوزیت نام دارد؛ که در تعریف آن باید اینطور گفت که کامپوزیت یک نوع ورق است که با استفاده از آلومینیوم و پلی اتیلن تولید می شود و در تولید تابلویی به نام تابلو کامپوزیت مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر بخواهیم تاریخچه تابلو کامپوزیت در عصر حاضر و در صنعت تابلو سازی را هم مطرح کنیم می توانیم به طور کلی بگوییم که تابلو کامپوزیت نزدیک به دو دهه است به عنوان تابلو تبلیغاتی به کار می رود.
کاربرد تابلو کامپوزیت در تابلو سازی
همانطور که گفتیم کامپوزیت در صنعت تابلو سازی در راستای تولید انواع تابلوهای تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد و بیشترین کاربرد آن به این صورت است که نمای سردر اماکن تجاری با استفاده از کامپوزیت پوشانده می شود و در مرحله بعد حروف های برجسته روی آن نصب می شود.
با استفاده از کامپوزیت و نصب حروف های برجسته روی آن به عنوان سردر مکان های تجاری می توان علاوه بر زیبایی بخشیدن به سردر مکان مورد نظر، سیم کشی حروف ها را نیز در قسمت پشت کامپوزیت انجام داد که مسلما این کار باعث خواهد شد تا سیم کشی از روی کار مشخص نباشد و نور پردازی حروف های برجسته به بهترین شکل به نمایش درآید.
در ادامه جهت آشنایی بیشتر با تابلو کامپوزیت، به بیشترین کاربرد آن در کسب و کارهای مختلف خواهیم پرداخت.
کامپوزیت تابلو مغازه
امروزه مشاغل بسیاری هستند که در مغازه ها مشغول به فعالیت و ارائه خدمات به مشتریان خود هستند که هر کدام از آنها روش های مختلفی را برای تبلیغاتشان اجرا می کنند.
یکی از پر کاربردترین تبلیغات برای مغازه داران استفاده از تابلو کامپوزیت و نصب انواع حروف برجسته روی آن است که انصافا از بهترین گذینه های تبلیغاتی جهت برند سازی و معرفی حرفه و کسب و کار مورد نظر بشمار می رود.
کامپوزیت برای تابلو شرکت
امروزه شاهد تاسیبس شرکت های متعدد در زمینه های مختلفی در سطح جوامع هستیم که مسلما هر کدام از این شرکت ها مانند هر کسب و کار دیگری نیاز به معرفی شدن به جامعه هدف خود دارند که در این راستا نیازی مبرم به تبلیغات دارند.
در رابطه با تبلیغات شرکت ها می توان اینطور گفت که تبلیغات با استفاده از تابلو کامپوزیت همراه با تلفیق حروف های برجسته یکی از موثر ترین و کارآمد ترین روش ها باشد.
تابلو کامپوزیت موسسات و ارگانها
موسسات و ارگانها یکی دیگر از مواردی هستند که افراد بسیاری در آنها به جهت کسب درآمد فعالیت می کنند و موضوعی که در این رابطه مطرح است این است که ارگانها و موسسات هم نیاز به معرفی و تبلیغات دارند.
تابلو کامپوزیت برای تبلیغات موسسه ها و ارگانها می تواند از گذینه های هدفمند باشد چرا که با توجه به تنوع رنگ بالای کامپوزیت می شود رنگ های سازمانی آنها را به نمایش درآورد.
انواع تابلو کامپوزیت (رنگ های پر فروش)
همانطور که اشاره کردیم کامپوزیت ها رنگ های مختلفی را دارند که این مورد یکی از مزیت های جالب کامپوزیت در جهت ساخت تابلو تبلیغاتی بشمار می رود؛ لذا با آگاهی از این موضوع در ادامه به چند رنگ پرفروش تابلو کامپوزیت خواهیم پرداخت.
تابلو کامپوزیت سفید
قطعا اگر بخواهیم پرفروش ترین رنگ تابلو کامپوزیت را نام ببریم باید به رنگ سفید اشاره کنیم؛ تلفیق پذیری رنگ سفید با اکثر حروف های برجسته بر کسی پوشیده نیست و همچنین این رنگ با اکثر نماها و یا حتی دکوراسیون مکان های تجاری هارمونی و هماهنگی جالبی دارد.
تابلو کامپوزیت مشکی
از دیگر رنگ هایی که مشتریان بسیاری آن را به عنوان تابلو تبلیغاتی کامپوزیت می پسندند باید رنگ مشکی را نام برد که امروزه می توان استفاده از ورق های کامپوزیت مشکی را به عنوان تابلو مغازه ها، تابلو های شرکتی و بسیاری دیگر از مکان های تجاری مشاهده نمود.
تابلو کامپوزیت طلایی
رنگ بسیار زیبا و پرمصرف دیگر در ساخت و اجرای کامپوزیت مربوط می شود به رنگ طلایی که در برندهای متفاوت و کیفیت های مختلفی موجود می باشد.
در رابطه با رنگ طلایی کامپوزیت باید به نکته ای مهم توجه داشت و آن هم این است که با توجه به حساسیت رنگ طلایی کامپوزیت در شرایط مختلف جوی، از برندهای معتبر ورق کامپوزیت استفاده شود.
تابلو کامپوزیت طرح چوب
ورق های کامپوزیت علاوه بر رنگ های ساده در طرح های مختلفی هم تولید می شوند که یکی از آنها کامپوزیت طرح چوب است و در رنگ های مختلف و مشابه چوب تولید می شود.
تابلو کامپوزیت طرح سنگ
طرح دیگر ورق های کامپوزیت، طرح سنگ است که در برخی از رنگ های سنگ تولید می شود و برخی از مشاغل با توجه به نوع فعالیتشان از آن استفاده می کنند.
مزیت های تابلو کامپوزیت
اجرا و ساخت تابلو کامپوزیت به عنوان یک تابلو تبلیغاتی از ویژگیها و مزیت هایی برخوردار است که در ادامه به مهمترین آنها خواهیم پرداخت.
دوام بالای تابلو کامپوزیت
کامپوزیت به عنوان یک متریال مورد استفاده در تابلو تبلیغاتی یکی از با دوام ترین ها بشمار می رود که می توان انتظاری بین 10 تا 20 سال از اجرای آن در تابلو را داشت.
تنوع در اجرای تابلو کامپوزیت
اجرای تابلو کامپوزیت به شکل های مختلفی انجام می شود که با نام هایی مانند اچ و ال، درز فیکس، هنگ و برخی دیگر از عناوین اختصاصی شناخته می شوند.
تنوع رنگ در تابلو کامپوزیت
همانطور که اشاره کردیم ورق های کامپوزیت رنگ بندی های مختلفی دارند که این مورد می تواند مشتریان را در سفارش آن به عنوان تابلو تبلیغاتی ترغیب نماید.
نصب کامپوزیت
ورق های کامپوزیت قبل از اینکه به عنوان یک تابلو تبلیغاتی در دید عموم قرار گیرند می بایست مراحل نصب را طی کنند که مسلما نیازمند صرف زمان مشخص، متریال های مختص به نصب، ابزار و نیروهای انسانی می باشد.
جهت نصب تابلو کامپوزیت در ابتدا می بایست سردرب یا محلی که قرار است کامپوزیت روی آن نصب شود با استفاده از آهن شاسی کشی شود و در نهایت ورق های کامپوزیت روی آهن نصب شوند.
در رابطه با نصب ورق ها نیز باید گفت که با توجه به نوع اجرای کامپوزیت، نصب ورق ها روی آهن متفاوت بوده و با استفاده از متریال ها و ابزارهای مخصوص به نوع اجرا انجام می گیرد.
قیمت تابلو کامپوزیت
هر کدام از تابلوهای تبلیغاتی بر مبناهای متفاوتی قیمت گذاری می شوند که تابلو کامپوزیت هم از این موضوع مستثنی نبوده و بر مبنای مشخصی قیمت گذاری می شود که روش قیمت گذاری آن با توجه به ورق مصرفی کامپوزیت می باشد.
ابعاد ورق های کامپوزیت معمولا 320*125 سانتیمتر و برابر با 4 متر مربع هستند که می توان نتیجه گرفت قیمت تابلو کامپوزیت با افزایش هر ورق مصرفی 4 متر افزایش خواهد داشت.
به عنوان مثال 1 متر مربع اجرای کامپوزیت، 4 متر مربع محاسبه می شود و یا 5 متر مربع اجرای کامپوزیت 8 متر مربع و اجرای 9 متر مربع 12 متر مربع محاسبه می شود.
شرکت نماساین یکی از مورد اعتماد ترین شرکت های فعال در زمینه طراحی و تولید تابلو کامپوزیت است. یکی دیگر از این شرکت های فعال نوین لایت است که با قیمت های رقباتی و فعالیت گسترده در این زمینه از همکاران ما محسوب می شوند.
تابلو ها در فروش مغازه و جذب مشتری یکی از بیشترین تاثیر ها را دارند و این موضوع بر کسی پوشیده نیست. خوب است که پیش از سفارش نوع تابلو از مشاوره رایگان ما در این زمینه استفاده کنید. برای این موضوع می توانید با شماره 09121393000 تماس گرفته و در مورد بهترین تابلوی ممکن برای کسب و کار خودتان مشاوره رایگان دریافت کنید. در صنعت تابلو سازی انواع مختلفی داریم، از تابلوی چلنیوم گرفته تا تابلو گرد دو طرفه تا … که طبیعتا هر کدام متناسب با نیاز شما استفاده خود را دارند.